Ανάλογα με το μάθημα, μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιαδήποτε από αυτές τις τοποθεσίες:

Λίγα μπορούν να ειπωθούν για την πρωτεύουσα της Ελλάδας, την Αθήνα, η οποία δεν είναι ήδη γνωστή. Το δίκτυο συνεργατών μας μας επιτρέπει να διοργανώνουμε μαθήματα στην πρωτεύουσα, για σχεδόν οποιοδήποτε δεδομένο θέμα. Εάν ένα συγκεκριμένο μάθημα δεν μπορεί να οργανωθεί σε μια από τις άλλες τοποθεσίες μας, τότε η Αθήνα έρχεται να καλύψει το κενό.

Μάθε περισσότερα

Ο Βόλος είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο ελκυστικές πόλεις της Ελλάδας, καθώς και ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια της χώρας. Η σύγχρονη πόλη, χτισμένη κοντά στη θέση της αρχαίας Ιωλκού, κυριαρχεί στην περιοχή της Μαγνησίας από τη θέση της στους πρόποδες του Πηλίου με θέα στον Παγασητικό Κόλπο. Πρόκειται για μια από τις ομορφότερες περιοχές της Θεσσαλίας, στο κέντρο της Ελλάδας (ο Βόλος βρίσκεται 320 χιλιόμετρα Β της Αθήνας και 219 χιλιόμετρα Ν. Θεσσαλονίκης) συνδυάζοντας τη γοητεία της θάλασσας με τη μυστική γοητεία του βουνού των Κενταύρων. Το μυθικό υπόβαθρο της περιοχής αιχμαλωτίζει τη φαντασία του επισκέπτη. Η Μαγνησία εμφανίζεται σε μερικές από τις πιο αξιόλογες ιστορίες της ελληνικής μυθολογίας. Ο πρόγονος των λαών της ήταν ο Μαγνής, γιος του Δία και του Αιόλου, αλλά η Μαγνησία πιστεύεται ότι είναι η γενέτειρα μιας παράξενης φυλής, των Κενταύρων, όντων που ήταν μέρος ιπποειδών, μέρος ανθρώπου και προέρχονταν από την ένωση Νεφέλη και Ιξίου. Ο Ασκληπιός και ο Αχιλλέας ήταν, μεταξύ άλλων, μαθητές του Centaur Chiron. Η περίφημη αποστολή του Αργοναύτη, ένα από τα μεγαλύτερα έπη στον ελληνικό μυθολογικό κύκλο, ξεκίνησε από τον Παγασητικό Κόλπο.

Μάθε περισσότερα

Η πόλη της Λάρισας βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλικής πεδιάδας και υπήρξε η πρωτεύουσα της Θεσσαλίας καθ ‘όλη τη μακρά ιστορία της, από την αρχαία Πελασγουιώτιδα μέχρι σήμερα. Αποτελεί το οικονομικό, διοικητικό και επιστημονικό κέντρο της Θεσσαλίας. Η Λάρισα έχει σημαντικά αξιοθέατα και μνημεία. Έχει επίσης ισχυρές επιχειρηματικές δυνατότητες. Ο τεράστιος πεζόδρομος της Λάρισας κάνει την πόλη ένα ευχάριστο μέρος για βόλτες, ειδικά στο επιχειρηματικό κέντρο.

Μάθε περισσότερα

Η πόλη με το σημερινό όνομα Τρίκαλα, πρωτεύουσα του Νομού, αναφέρεται για πρώτη φορά τον 12ο αιώνα στην «Αλεξιάδα» της Άννας Κομνηνής. Ίσως ιδρύθηκε τον Μεσαίωνα στη θέση των πολύ αρχαίων Τρικών ή Τρίκη, που συμμετείχαν στον Τρωικό πόλεμο μαζί με τις άλλες πόλεις της Ελλάδας. Κατά την αρχαιότητα, χτίστηκε στην αριστερή όχθη του ποταμού Λιθαίος, έφερε το όνομα Ντόρις και ήταν πρωτεύουσα της Θεσσαλίας Ιστιώδης. Οφείλει τη μετονομασία της στο Τρίκι στο κορίτσι του Αισώπ και τη σύζυγο του Υψού. Ο βασιλιάς των Τρικών ήταν ο διάσημος γιατρός Ασκληπιός που θεωρείται παιδί της πόλης. Η σύγχρονη πόλη των Τρικάλων είναι πιθανότατα χτισμένη πάνω στα ερείπια του αρχαίου Τρικάκι.

Μάθε περισσότερα

Η Καρδίτσα είναι μια μικρή πόλη στο κέντρο της Θεσσαλίας και της Ελλάδας, με μακρά ιστορία στη Γεωργία. Ο τουρισμός είναι επίσης πεδίο εμπειρογνωμοσύνης για τους ντόπιους, καθώς βρίσκεται κοντά σε πολλά φυσικά αξιοθέατα (Μετέωρα, Λίμνη Πλαστήρα κ.λπ.). Τα γραφεία της εταιρείας μας εδρεύουν στην Καρδίτσα, ακολουθώντας μια ιστορία ιστορίας στην εκπαίδευση ενηλίκων εδώ και μια δεκαετία. Πολλά μαθήματα που συνδέονται με σύγχρονα θέματα μπορούν να διεξαχθούν εδώ, καθώς οι τεχνολογίες γεωργίας, τουρισμού, πληροφοριών και επικοινωνιών περιλαμβάνονται μεταξύ τους.

Μάθε περισσότερα

Κάντε την έξυπνη επιλογή και συνεργαστείτε με το E-SCHOOL

Ας αρχίσουμε!

Υπηρεσίες ποιότητας

Επωφεληθείτε από έναν έμπειρο συνεργάτη και επιτύχετε τους στόχους σας – Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει σε κάθε διαδικασία και θα εξηγήσει τα οφέλη των επιλογών σας, βοηθώντας σας έτσι να επιτύχετε τους στόχους της πρότασής σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.……………. ……………. ……………. ……………. ……………. ……………. ……………. ……………. ……………. …………….

Ευέλικτος σχεδιασμός

Κανένα χρονοδιάγραμμα δεν είναι πέρα από τις δυνατότητές μας και όλες οι προσαρμογές είναι δυνατές. Θα βρείτε πάντα υποστήριξη σε οποιαδήποτε κατάσταση μπορεί να προκύψει, και μαζί θα προσαρμόσουμε κάθε λεπτομέρεια ενός μαθήματος για να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.……………. ……………. ……………. ……………. ……………. ……………. ……………. ……………. ……………. ……………. ……………. ……………. ……………. …………….

Καινοτόμα θέματα

Εξερευνήστε τις νεότερες μεθόδους και τεχνολογίες που σχετίζονται με το έργο σας – το E-SCHOOL φιλοξενεί μια σειρά από καινοτόμα μαθήματα που συνδυάζουν την τεράστια εμπειρία μας στην εκπαίδευση ενηλίκων και επαγγελματικής εκπαίδευσης στον τομέα της νεολαίας και της ανεργίας

Στιγμές των Υπηρεσιών & Εκπαίδευσης

Ατομα με ειδικές ανάγκες

Συνεργαστείτε με το E-SCHOOL

ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ?
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ;
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ (MS Word)
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ (MS Word)