1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/09/2016 ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Μετακίνηση αεροδρόμιο-Καρδίτσα με τουριστικό λεωφορείο και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο (Ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ στο κέντρο της πόλης)
ΔΕΥΤΕΡΑ 26/09/2016 Α’ Μέρος Συνάντηση στη reception του ξενοδοχείου με προορισμό τον ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ E-SCHOOL.
α) Καλωσόρισμα και Εισαγωγική παρουσίασηβ) Εκμάθηση του λογισμικού με τίτλο «NPointer».
Β’ Μέρος Πρώτη επαφή με την πόλη, χρήσιμες πληροφορίες (ΤΑΞΙ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ-ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ κλπ), οδηγίες ασφαλούς περιήγησης & προτεινόμενοι προορισμοί αναψυχής.
ΤΡΙΤΗ 27/09/2016

Α’ Μέρος

Συνάντηση στη reception του ξενοδοχείου με προορισμό τον ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ E-SCHOOL. Καλωσόρισμα και εκμάθηση του λογισμικού με τίτλο «ΜΑΘΑΙΝΩ να ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ με ΑΣΦΑΛΕΙΑ».
Β’ Μέρος Υποδοχή των συμμετεχόντων από το δήμαρχο Καρδίτσας κ. Αλεξάκο Φώτιο. Κατόπιν επίσκεψη – ξενάγηση πόλης (Παυσίλυπο, Πλατεία Πλαστήρα, λαογραφικό μουσείο Καρδίτσας, δημοτική πινακοθήκη, κ.λ.π.) με στάση για ξεκούραση στο café DEL CORSO.
ΤΕΤΑΡΤΗ 28/09/2016 Α’ Μέρος Συνάντηση στη reception του ξενοδοχείου με προορισμό τον ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ E-SCHOOL. Καλωσόρισμα και εκμάθηση του λογισμικού με τίτλο «ΜΑΘΑΙΝΩ να ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ με ΑΣΦΑΛΕΙΑ».
Επίσκεψη στο Θεοδωρίδειο Κέντρο – Ορίζοντες (κέντρο εκπαίδευσης ΑΜΕΑ του δήμου Καρδίτσας). Πηλοπλαστική: κοινή δραστηριότητα των εκπαιδευομένων υπό την καθοδήγηση ειδικού.
ΠΕΜΠΤΗ 29/09/2016 Α’ Μέρος Συνάντηση στη reception του ξενοδοχείου με προορισμό τον ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ E-SCHOOL. Καλωσόρισμα και εκμάθηση του λογισμικού με τίτλο «ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ σε ΔΡΑΣΗ».
Β’ Μέρος Επίσκεψη στα σχολεία ειδικής αγωγής Σοφάδων (Γυμνάσιο Ειδικής Αγωγής – Λυκειακές Τάξεις & Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης. Στη συνέχεια, εθιμοτυπική επίσκεψη στο δήμαρχο Σοφάδων κ. Σκάρλο Αθανάσιο.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/09/2016 Α’ Μέρος Συνάντηση στη reception του ξενοδοχείου με προορισμό τον ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ E-SCHOOL. Καλωσόρισμα και εκμάθηση του λογισμικού με τίτλο «ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ σε ΔΡΑΣΗ».
Β’ Μέρος Επίσκεψη στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας για παρακολούθηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος TAE KWON DO εφήβων – νεανίδων.
ΣΑΒΒΑΤΟ 01/10/2016 Α’ Μέρος Επίσκεψη με ξενάγηση στη ΛΙΜΝΗ Ν. ΠΛΑΣΤΗΡΑ
α) Γνωριμία με το οικοσύστημα της λίμνης
β) δραστηριότητα για την αξιοποίηση του αλόγου στην εκπαίδευση – θεραπευτική ιππασία (με τα άλογα του ιππικού ομίλου).

2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 02/10/2016 Ελεύθερη ημέρα (Περίπατος στην πόλη ή βόλτα με τα ποδήλατα του συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων του Δήμου Καρδίτσας εάν είναι επιθυμητό).
ΔΕΥΤΕΡΑ 03/10/2016 Α’ Μέρος Συνάντηση στη reception του ξενοδοχείου με προορισμό τον ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ E-SCHOOL. Καλωσόρισμα και εκμάθηση του λογισμικού με τίτλο «ΥΠΕΡ-ΔΟΜΗ – LT125DigitPecs».
Β’ Μέρος Συνάντηση στην reception του ξενοδοχείου με προορισμό το Χορευτικό Σύλλογο «ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΧΟΡΟΣΤΑΣΙ». Παρουσίαση Χορευτικών δρώμενων από τους συμμετέχοντες και του χορευτές του Συλλόγου.
ΤΡΙΤΗ 04/10/2016 Α’ Μέρος Συνάντηση στη reception του ξενοδοχείου με προορισμό τον ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ E-SCHOOL. Καλωσόρισμα και εκμάθηση του λογισμικού με τίτλο «ΥΠΕΡ-ΔΟΜΗ – LT125DigitPecs».
Επίσκεψη στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Καρδίτσας για παράσταση Καραγκιόζη από τον φημισμένο Μάκη Χάρμπα.
ΤΕΤΑΡΤΗ 05/10/2016 Α’ Μέρος Συνάντηση στη reception του ξενοδοχείου με προορισμό τον ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ E-SCHOOL. Καλωσόρισμα και εκμάθηση του λογισμικού με τίτλο «ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ v2.0».
Β’ Μέρος Συνάντηση στην reception του ξενοδοχείου με προορισμό το Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας. Ξενάγηση από τον υπεύθυνο αρχαιολόγο-προϊστάμενο κ. Βουζαξάκη Κων/νο.
ΠΕΜΠΤΗ 06/10/2016 Α’ Μέρος Συνάντηση στη reception του ξενοδοχείου με προορισμό τον ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ E-SCHOOL. Καλωσόρισμα και εκμάθηση του λογισμικού με τίτλο «ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ v2.0».
Β’ Μέρος Κατόπιν επίσκεψη στο Θεοδωρίδειο Κέντρο – Ορίζοντες (κέντρο εκπαίδευσης ΑΜΕΑ του δήμου Καρδίτσας). Ζωγραφική: κοινή δραστηριότητα των εκπαιδευομένων υπό την καθοδήγηση ειδικού
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/10/2016 Α’ Μέρος Συνάντηση στη reception του ξενοδοχείου με προορισμό τον ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ E-SCHOOL. Καλωσόρισμα και εκμάθηση του λογισμικού με τίτλο «ZAC Browser Gold: Περιηγητής για ΑΜΕΑ».
Β’ Μέρος Θεατρική παράσταση στο Κέντρο Αποθεραπείας και αποκατάστασης ατόμων με αναπηρία από το Θεατρικό Εργαστήρι Καρδίτσας
ΣΑΒΒΑΤΟ 08/10/2016 Α’ Μέρος Εκδρομή στον Ιππικό Όμιλο “ΦΙΛΟΝΕΙΚΟΣ”. Συνάντηση στην reception του ξενοδοχείου με προορισμό τον ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ E-SCHOOL.

Τελική αξιολόγηση και διευθέτηση των διοικητικών υποχρεώσεων του προγράμματος.

Β’ Μέρος Συνάντηση στην reception του ξενοδοχείου με προορισμό τη Λαογραφική Εταιρεία Μουσικών & Χορευτικών Μελετών «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ». Παρουσίαση Χορευτικών δρώμενων από τους συμμετέχοντες και του χορευτές του Συλλόγου. Εκδήλωση αποχαιρετισμού της αποστολής.

Απονομή βεβαιώσεων

ΚΥΡΙΑΚΗ 09/10/2016 ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. Μετακίνηση Καρδίτσα – αεροδρόμιο με τουριστικό λεωφορείο για πτήση επιστροφής.