Είμαστε ένα κέντρο επαγγελματικής κατάρτισης και διά βίου μάθησης πολλαπλών χρήσεων, δεσμευμένο να παρέχει πιστοποίηση εκπαίδευσης και γνώσης υψηλής ποιότητας

Το E-SCHOOL EDUCATIONAL GROUP είναι ένα Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων και πάροχος ΕΕΚ που βρίσκεται στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2003 με έμφαση στην κατάρτιση ΕΕΚ και μαθητών ενηλίκων σε δεξιότητες που θα είναι χρήσιμες για μελλοντικές θέσεις εργασίας.

Το E-SCHOOL είναι διαπιστευμένο από τον Ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικής Καθοδήγησης – ΕΟΠΠΕ (ID 2000112).

Η δέσμευσή μας είναι να παρέχουμε ποιοτική εκπαίδευση και διαπίστευση στα θέματα που ασχολούμαστε και να υποστηρίζουμε τους μαθητές μας στην ανάπτυξη δεξιοτήτων που θα διασφαλίσουν την ομαλή και επιτυχημένη μετάβασή τους στην αγορά εργασίας.

Οι κύριοι στόχοι των δραστηριοτήτων μας ήταν και είναι η εκπαίδευση. Ωστόσο, με την πάροδο των ετών, οι υπηρεσίες που παρέχονται από την E-SCHOOL επεκτείνονται.

Since 2003, Το E-SCHOOL παρέχει εκπαίδευση και πιστοποίηση γνώσεων στις ΤΠΕ, ενώ παρέχει επαγγελματικά σεμινάρια σε συγκεκριμένα θέματα. Υλοποιεί μαθήματα κατάρτισης για ΕΕΚ και ενήλικες μαθητές στους ακόλουθους τομείς:

  • Εθνικά προγράμματα για την καταπολέμηση της ανεργίας.
  • Εκπαίδευση ενηλίκων ΤΠΕ: παρέχουμε εκπαίδευση σε ΕΕΚ και ενήλικες μαθητές για πιστοποίηση σε βασικές ή και προηγμένες ψηφιακές δεξιότητες
  • Σεμινάρια για εκπαιδευτές ενηλίκων: παρέχουμε εκπαίδευση σε εκπαιδευτικούς για πιστοποίηση ως εκπαιδευτές ενηλίκων
  • Εκπαίδευση ενηλίκων στον σχεδιασμό και ανάπτυξη ιστοσελίδων, δικτύωση και προγραμματισμό.

Τα τελευταία 6 χρόνια, έχουμε εκπαιδεύσει πάνω από 1000 άνεργους μέσω των προγραμμάτων «Voucher για την είσοδο στην αγορά εργασίας» και περισσότερους από 3000 εκπαιδευόμενους στα διάφορα σεμινάρια μας. Αυτά τα προγράμματα, εκτός από τη θεωρητική κατάρτιση περιλάμβαναν υπηρεσίες συμβουλευτικής σταδιοδρομίας για τους ανέργους, καθώς και πρακτική κατάρτιση ως ασκούμενοι σε ιδιωτικούς φορείς. Ένα σημαντικό ποσοστό από αυτούς έχουν βρει απασχόληση στις ίδιες ή παρόμοιες εταιρείες. Οι υπηρεσίες συμβουλευτικής σταδιοδρομίας, η σύζευξη με εταιρείες, θέσεις πρακτικής και οι σχετικές υπηρεσίες μετά την αντιστοίχιση εκτελούνται από μόνιμο έμπειρο προσωπικό του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης.

Από το 2007 , έχουμε εξειδικευτεί στην εκπαίδευση ατόμων με ειδικές ανάγκες με τη χρήση υπολογιστών και άλλων εργαλείων και διοργανώνουμε σεμινάρια κατάρτισης για άτομα με ειδικές ανάγκες σχετικά με τη χρήση των νέων τεχνολογιών.

Από το 2010, έχουμε εισέλθει στον τομέα των γλωσσικών σπουδών, δημιουργώντας ένα Κέντρο Ξένων Γλωσσών που ειδικεύεται στην εκπαίδευση ενηλίκων που οδηγεί σε επίσημες εξετάσεις διαπίστευσης. Παρέχουμε μαθήματα για Αγγλικά, Ιταλικά & Ρωσικά και σκοπεύουμε να επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας σε ακόμη περισσότερες γλώσσες.

Από το 2012, έχουμε επεκτείνει τη συνεργασία μας με άλλους εκπαιδευτικούς οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα με στόχο την ανταλλαγή καλών πρακτικών στον τομέα της εκπαίδευσης. Οι συνεργασίες μας στην Ελλάδα περιλαμβάνουν ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας (Καρδίτσα, Τρίκαλα, Βόλος, Λάρισα) και στις πόλεις της Αθήνας, της Πάτρας και της Ρόδου.

Από το 2016, έχουμε διοργανώσει με επιτυχία επιμορφωτικά μαθήματα ως οργανισμός φιλοξενίας για προγράμματα KA1 Erasmus + για εκπαιδευτικούς οργανισμούς σε μια ποικιλία θεμάτων όπως Augmented Reality, Learning-based Learning, Εκπαιδευτικές μέθοδοι για άτομα με ειδικές ανάγκες κ.λπ. Διατίθενται αναλυτικές πληροφορίες. στη σελίδα «Εκπαιδευτικά μαθήματα» (Click Here).

Από το 2018, έχουμε συμμετάσχει στην ανάπτυξη και υλοποίηση έργων Erasmus +, τόσο ως συντονιστής όσο και ως εταίρος, εφαρμόζοντας καινοτόμες ιδέες με στόχο τη βελτίωση της εκπαίδευσης. Σήμερα, το E-SCHOOL διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο ποιοτικών και αξιόπιστων συνεργατών σε ένα ευρύ φάσμα θεματικών πεδίων σε όλη την Ευρώπη.

 
 

 

 

Τομείς εξειδίκευσης

Διαχείριση Έργου
Διάδοση & Εκμετάλλευση

Η E-SCHOOL έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό έργων Erasmus + τα τελευταία τρία (3) χρόνια, είτε ως συντονιστής, ως εταίρος ή ως συμβουλευτικός ρόλος.
Μέσω αυτών των έργων, το προσωπικό της E-SCHOOL έχει αποκτήσει πλούσια εμπειρία στον τομέα της διαχείρισης έργων, της διάδοσης και της εκμετάλλευσης.

Ερευνητικές Μελέτες, Ανάπτυξη Εκπαιδευτικού Υλικού

Στο πλαίσιο των έργων, το προσωπικό του E-SCHOOL εργάζεται για ερευνητικές μεθοδολογίες, διεξάγει έρευνα, σύνθετες εκθέσεις, προγράμματα σπουδών και εκπαιδευτικό υλικό που συχνά προετοιμάζονται ως απάντηση στις ανάγκες συγκεκριμένων ομάδων ανθρώπων.
Επιπλέον, έχει συμμετάσχει, είτε ως συνεργάτης είτε ως σύμβουλος, σε μια μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων.

Κατασκευή πλατφορμών ηλεκτρονικής μάθησης

Το E-SCHOOL έχει αναπτύξει τη δική του πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης για ενήλικες και μαθητές ΕΕΚ που θέλουν να μάθουν οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε με δικό τους ρυθμό. Ενσωματώνει επίσης τις ενότητες e-Learning στις εκπαιδευτικές της προσφορές.
Επιπλέον, το E-SCHOOL έχει αναπτύξει πολλές πλατφόρμες ηλεκτρονικής μάθησης προσαρμοσμένες στην ομάδα των παραληπτών στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus +

Ανάπτυξη εφαρμογών ιστού και κινητών

Η E-SCHOOL έχει αναπτύξει τη δική της εφαρμογή για κινητά για να ενημερώνει το κοινό για τις δραστηριότητές της.
Το τεχνικό προσωπικό έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει οποιαδήποτε σύγχρονη διαδικτυακή ή  και κινητή εφαρμογή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ PIF ΜΑΣ
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ANDROID
ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ Ε-ΜΑΘΗΣΗΣ
ΕΡΓΑ ΣΕ ΠΡΟΟΔΟ
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΛΤΙΑ ΜΑΣ

Γνωρίστε την ομάδα μας

Μαρία Μαλλιώρα
Μαρία ΜαλλιώραProject Manager

Η Διευθύντρια Έργου μας, κα. Μαλλιώρα, κάτοχος διπλώματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (MEng) και Med στην Εκπαίδευση Ενηλίκων. Είναι υπεύθυνη για την υλοποίηση και την επιστημονική ακεραιότητα των πνευματικών αποτελεσμάτων των έργων μας

Μαρία Κοτρώτσιου
Μαρία ΚοτρώτσιουProject Manager

Η κ. Κοτρώτσιου είναι Φιλόλογος με ειδίκευση στην Διαπολιτισμική Εκπαίδευση (MA) και την ανάπτυξη του Πολιτισμού (MSc). Είναι υπεύθυνη για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη των έργων του E-SCHOOL. Ανήκει στο προσωπικό του τμήματος Erasmus.

Βασίλης Μουσάφρης
Βασίλης ΜουσάφρηςIT Specialist

Ο κ. Μουσάφρης είναι ειδικός πληροφορικής της E-SCHOOL. Οι δραστηριότητές του κυμαίνονται από την ανάπτυξη Ιστού και τη δημιουργία βίντεο έως τον προγραμματισμό και την κατασκευή μαθημάτων E-Learning. Είναι υπεύθυνος για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων των έργων μας σε διάφορες μορφές.

Θεόδωρος Παναγός
Θεόδωρος ΠαναγόςProject Consulant

Ο κ. Παναγός είναι υπεύθυνος για τη διοργάνωση κάθε λεπτομέρειας σχετικά με τα επιτόπια σεμινάρια μας, καθώς και για τον συντονισμό σεμιναρίων που πραγματοποιούνται στους συνεργαζόμενους οργανισμούς μας.

Αντώνης Καράλης
Αντώνης ΚαράληςTraining Director

Ο κ. Καράλης είναι διευθυντής του τμήματος κατάρτισης και είναι υπεύθυνος για την εφαρμογή των εθνικών προγραμμάτων στο πλαίσιο ESPA 2014-2020.

Βούλα Παππά
Βούλα ΠαππάΓραμματειακή Υποστήριξη

Είναι υπεύθυνη για τα διοικητικά και οργανωτικά καθήκοντα του οργανισμού. Μεταξύ άλλων είναι υπεύθυνη για τον χειρισμό της αλληλογραφίας, την οργάνωση ραντεβού, την προετοιμασία και τη συλλογή εκθέσεων, τη διοργάνωση συναντήσεων.

Ηλίας Σβερώνης
Ηλίας ΣβερώνηςSchool Education

Start your proposal now, collaborate with E-SCHOOL

Let’s get started!